Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem játsza le a gépem...

Miért nem játsza le a gépem az összes hd filmet?

Figyelt kérdés

A gépem : intel core 2 duo 6300 1,86ghz

2gb 800mhz ddr2

Nvidia 9600 gt 512mb

Van amelyik filmet lejátsza van, amelyik akad.(720p és 1080p esetében is). Próbáltam már bs playert, windows media playert, zoom playert, gom playert, vlc media player, media player classic-ot.

Olvastam, hogy némely filmek úgy vannak kódolva, hogy a videokártya használata nélkül csak a cpu erejét használja.

Lehetséges, hogy gyenge a processzorom ?

2012. jún. 8. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy esetleg codec probléma?!
2012. jún. 8. 21:39
 2/3 anonim ***** válasza:

A sok próbálkozás nem szokott jó lenni.

Használj egy média lejátszót, minden mást törölj le.

Ne használj összevissza telepített codek csomagokat, mert csak egymást rontják le amikor mindegyik el akar indulni a film lejátszásánál.

Média lejátszót nem írok azt mindenki válasszon kedvére valót.

Melléje telepítsd fel : ffdshow + ac3 kodek.

Mindent lejátszik, nekem még nem volt problémám vele, évek óta ezt használom és nem öl meg az ideg, hogy semmit nem tudok megnézni.

Azt viszont tudni kell, hogy hónapok múlva újabb kódolások megjelenésekor lehetnek problémák. Nem kell semmi mást csinálni, mint az ffdshow + ac3 kodekből feltelepíteni a legújabb verziót.

2012. jún. 8. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezek a kodekek ráadásul a rendszert sem terhelik annyira.
2012. jún. 8. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!