Melyik VGA-t vennéd? Gigabyte HD 6870 vs Zotac GTX 560 Ti?
2012. jún. 8. 15:54
2/10 anonim válasza:
3/10 anonim válasza:
a 6950-et, amit Alex linkelt. Erősebb mindkettőnél
4/10 anonim válasza:
ma 15:56
6850 már most sem elég. A 6870-nek is vannak már korlátai
5/10 anonim válasza:
6870!sokkal jobban viszi a játékokat
6/10 anonim válasza:
a 6850/70 nem lessz jó 5-6 évig de 1-2-3 ig szerintem jó lessz aztán majd már nem!
7/10 anonim válasza:
ma 16:07
Nem éppen...Az 560 Ti erősebb kártya.
8/10 anonim válasza:
Most ezt mire alapozod? Kinek lenne elég? Nekem biztos nem. Egy 6870-et is kevésnek éreztem már egy csomó játéknál.
9/10 anonim válasza:
Az hogy "elég-e" az mindenkinél szubjektív. Van aki wowozik egyet néhanapján meg talán kipróbál egy-egy grafikailag megterhelőbb játékot, van aki fészbukozni használja, és van aki 8 monitoron 1080p videót renderel miközben Crysis 3 és Battlefield 3 16szoros AAval és tesselationnal fut. 6850/70es kártya el fog vinni bármilyen játékot amit az elkövetkező hat évben kiadnak, attól függ milyen képernyőméretben és milyen beállításokkal. Attól hogy a technológia fejlődik attól még lesz optimalizáció, főleg mivel léteznek konzolok is. A WiiU egy kibaszott 4850esen fog menni, a legújabb PS/Xbox játékokat pedíg 3 magos procira és egy rohadt 6670es kártyára fogják tervezni, tehát nem kell azon aggódni hogy csak Crysis 6 meg Battlefield 4 fog létezni pár év múlva ami quad SLI-t igényel.
10/10 anonim válasza:
Egyre több olyan játék lesz, amit ha full grafikán akarsz nyomatni, akkor egy 2 gigás 6950, vagy 7850 simán kell. Most, hogy lement a 6950 ára, már nem éri meg a 6870 azon az áron, amin most adják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!