Üdv. Ma vásároltam egy Amd phenom II x4 965 B. E. procit, beletettem egy Asrock N68 c-se alaplapba, és csak 800mhz en működik. Sajna én nem értek a bios-hoz. Hogy lehet beállítani normál üzemre?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 22:32
1/13 anonim válasza:
2/13 A kérdező kommentje:
Az alaplap könyve szerint ez a legnagyobb proci amit támogat még.
2012. jún. 6. 22:39
3/13 anonim válasza:
Cool And Quiet. Terheléskor felmegy 3,4GHz-re? Ha igen, minden rendben. Am nem támogat 125W tdp-t: [link]
4/13 anonim válasza:
Max 95w TDP-lg mennek bele procik, biztos hogy nem fog rendesen működni vele. Alaplapcsere :(
5/13 anonim válasza:
Ha ténleg pontosan ez az alaplapod amit be is linkeltek
akor bizony az nem támogatja egyáltalan a 965 öst amit vetél
szóval elöte neten is meg kel nézni
kézikönyv nemtudom milyen...
6/13 anonim válasza:
Igen eleve töbet fogyaszt mint amenyi alaplap letud adni
szóval még bios frisités se segítene véletlenül sem
7/13 anonim válasza:
C'n'C egész 800mhz re leviheti:D? az komoly
8/13 A kérdező kommentje:
És akkor milyen típusú alaplapot ajánlotok hozzá?Asrock-ban gondolkodok mert az aránylag megfizethető.
Amúgy a prici tipusa HDZ965FBGMBOX nagyon sok Asrock alapot megnéztem és ezt a fajtát egyik sem támogatja.egyik listában sincs benne.Tudna valaki segíteni?
2012. jún. 7. 17:55
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
biztos még több is támogatja azért 965 öt sokkan veszik
vagy ez valamilyen modositott tipusa?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!