Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártyát szeretnék venni....

Videókártyát szeretnék venni. Milyen márkájút és hol vegyem?

Figyelt kérdés
Van egy gépem (még anno a tescoba vettem) és szeretnék bele venni egy új videókártyát, a mostani kártyám egy ati radeon hd 3600series (eztis én tettem bele). Ennél valamivel jobb kéne mert nagyon akadnak a játékok, pl nfs undercover, mw2, gta 4 az kegyetlenül, stb stb. max egy 20asom lenne rá.
2012. jún. 6. 16:24
1 2 3
 11/22 flr. ***** válasza:
überbrutálfosszar..vegyél egy másikat.
2012. jún. 6. 16:39
 12/22 A kérdező kommentje:
van olyan hogy használtan veszem a videókártyát és kapok róla számlát?
2012. jún. 6. 16:42
 13/22 SnakeDoc ***** válasza:
Bepróbálkozhatsz vele, a tápod nem fog meghalni +30W fogyasztástól. Akkor vedd meg a HD6750-et!
2012. jún. 6. 16:43
 14/22 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell megérdeklődni. De a többségek esetében nem hiszem. Amúgy nézelődj www.hardverapro.hu oldalon. Ott vannak tényleg megbízható eladók, de nézz utána azért hogy az illető mennyire megbízható. (meg lehet nézni hogy az illetőnek hány piros illetve fekete pontja van)
2012. jún. 6. 16:43
 15/22 flr. ***** válasza:

"Bepróbálkozhatsz vele, a tápod nem fog meghalni +30W fogyasztástól. Akkor vedd meg a HD6750-et!"

Ugye ezt nem arra a mypc tápra érted?

Kérdező ha belerakod a VGAd és netán a táp elfüstöl(99% esély van rá) akkor nincs rá garancia..

Ilyen hülyeséget hogy +30 wattot elbír esetleg egy GX vagy hexa táp de nem egy noname kínai..

őrülj ha az a "táp", a hívhatom így 120Wattot le tud adni.

2012. jún. 6. 16:47
 16/22 SnakeDoc ***** válasza:

Jártál már így bármilyen táppal is? Ha eddig nem ölte meg a gépet (meg akkor sem, amikor berakta a HD3650-et) akkor ez sem fogja megölni. Noname táp, de táp, az a dolga hogy áramot adjon. Idle-be kevesebbet fogyaszt a 6750, mint a HD3650. A hardverkörnyezet meg változik érezhetően, de a táp nem érzi meg igazán. Most lehet vitatkozni hogy szutyok táp szutyok táp megöli a gépet, de ha már 2 évet ment, közben kapott egy VGA-t, ennyi bizalmat megérdemel.

És ezt tapasztalatból írom, és nem közvélemény-kutatásból. MEgértem ha egy noname táp alá beraknak egy phenom+100W fölött fogyasztó VGA konfigot és meghal, de itt nem ez a helyzet!

2012. jún. 6. 16:57
 17/22 anonim ***** válasza:
De ezzel az a baj, hogy hiába megy 2 éve, bármelyik pillanatban bedögölhet. Rengeteget olvasni ilyen helyzetekről, sajnos.
2012. jún. 6. 16:58
 18/22 A kérdező kommentje:
hát jó. megveszem a hd 6750-et. nemtudjátok véletlenül hogy pcx helyileg hol található? én érdi vagyok szóval ha pesten van az tökéletes lenne nekem.
2012. jún. 6. 17:02
 19/22 anonim ***** válasza:
Rendeld internetről.
2012. jún. 6. 17:02
 20/22 A kérdező kommentje:
azt szeretném, de személyesen mennék érte.
2012. jún. 6. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!