Érdemes ezt az SSD-t megvenni?
Figyelt kérdés
Most találtam a neten egy samsung 128gb ssd-t 2012.04.27 én vásárolták garancia minden meg van rajta papírok minden rendszer volt rajta és 30EFt ért ide adná az illető meg merjem venni?mert én keveslem a 60gb-t de ilyet meg 50EFt körül árulgatják ez meg jutányos2012. jún. 6. 12:43
11/14 anonim válasza:
Egy hard disk sentinellel vagy hasonlóval nézz rá azért.
12/14 A kérdező kommentje:
Gondolkodom az újban ha ennyire kockázatos ssd használtan,lehet itt nem éri meg spórolni
2012. jún. 6. 15:00
13/14 anonim válasza:
nem az elhasználódásukkal van a baj, hanem vannak kifejezetten gyárilag félresikerült sorozatok, amelyek előszeretettel halnak meg /nem ismeri fel őket a rendszer / veszítik el a rajta lévő adatokat, vagy ssd létükre jóformán egy gyorsabb vinyó leveri őket (pl kingston v200as 64 gigásai ilyen siralmas teljesítményűek voltak)
az általad vásárolandóról így hirtelen nem találtam nagyobb mértékű panaszáradatot, ha megvan rá a majdnem 3 év garancia, akkor sztem megveheted. de az első 2-3 hónapban azért ne erre pakold a pótolhatatlan cuccaidat :)
14/14 A kérdező kommentje:
meg van a 3 év garancia rá,hát nem is mernék ssd re pótolhatatlan cuccokat tenni,nekem rendszernek meg programoknak kell.De akkor az első 2-3 hónapot nem azért mondod mert használt hanem inkább mert megeshet a hibás darab ugye?
2012. jún. 6. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!