Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Újat vegyek vagy megjavítassam?

Újat vegyek vagy megjavítassam?

Figyelt kérdés
Azt hiszem, hogy gondok vannak a DVD írómmal, mert 4x-es sebességgel egy sima DVD-t fél óráig ír, ez korábban 12-13 perc alatt megvolt. Kérdezgettem ismerősöket, és azt mondták, hogy lehet hogy az írófej elkopott, azt szeretném megkérdezni, hogy ezt lehet e javítani, vagy esetleg egyszerűbb, ha új írót veszek?
2009. júl. 2. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a dvd író lézer technológiával működik, a lézer nem kopik. lehet más oka is a sebesség csökkenésének. pl több helyről kell adatokat összevadászni, vagy értelemszerűen lassabb, ha csurig írod
2009. júl. 2. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Nálam is volt ilyen gond és a szoftver okozta. Lecseréltem egy másik cd/dvd-író szoftverre és rögtön 16x-os lett az írási sebességem.
2009. júl. 2. 12:21
 3/6 A kérdező kommentje:
már lecseréltem az író szoftvert is, de nem változott semmi, ugyanolyan lassan ír
2009. júl. 2. 13:11
 4/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen gondom a régebbi samsung írómmal először csak pár perccel írta tovább a lemezeket, aztán több mint egy óráig írta, majd végül teljesen bedöglött. Másikat kellett vennem.
2009. júl. 2. 13:39
 5/6 ceri ***** válasza:

Ha nem is kopik a lézerfej, de valami hasonló történik.

Pl. bemattul vagy koszolódik az optika.

2009. júl. 2. 21:09
 6/6 ceri ***** válasza:
Ja, a kérdésre: vegyél újat, nem érdemes javítatni.
2009. júl. 2. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!