Miért vannak egy árban ezek a különböző teljesítményű videokártyák?
Figyelt kérdés
Asus ENGTS450/DI/1GD5 - GTS450 1GB
Asus ENGTS450 DC OC/DI/1GD5 - GTS450 1GB
Gigabyte GV-R777OC-1GD - HD7770 1GB
Gainward GTX560 SE 1GB GDDR5 2487
Sapphire HD6850 1GB DDR5 11180-00-20R
Mindegyik 36.xxx forint, pedig a GTS450 sokkal gyengébb, mint a 6850.
Mi ennek az oka?
2012. jún. 5. 21:33
2/9 anonim válasza:
hütések, csatlakozók, márka megfizetés...
sokminden oka lehet
3/9 anonim válasza:
letuningolják-feltuningolják
kivágnak egy darabot belöle vagy hozáforasztanak:P
5/9 anonim válasza:
amugy ezen nem kell gondolgodni 6850 a legjobb
ha jobbat akarsz akor használtan keres
vagy pedig szánj rá többet
6/9 A kérdező kommentje:
Megnéztem az adott típusok tesztjeit és az említett GTS sehol sincs a HD6850-hez, de a GTX550-hez sem. Az ASUS lenne ennyire drága márka? A Gainward GTX550 Ti 1GB DVI HDMI GDDR5... már 37.575... Abszurd.
2012. jún. 5. 21:40
7/9 anonim válasza:
Az nvidia árai az utóbbi években átlagon felüliek. Az alacsony teljesítményű kártyák magas árát azzal magyaráznám, hogy az értékesítő tudja, hogy sok hü... tudatlan ember VRAM alapján vesz kártyát, és ha már átvágja őket, akkor jó nagy haszonnal akarja tenni ezt.
8/9 A kérdező kommentje:
Már látom, az árgép szerint ez a Gainward kapható 7000(!) forinttal kevesebbért is. ez csak kereskedői fogás. Megoldódott, köszi a válaszokat, főleg az utolsót!
2012. jún. 5. 21:57
9/9 anonim válasza:
www.aqua.hu -n is ugyanilyen árak vannak max ezer forint eltéréssel, én se értettem miért, de aztán rájöttem hogy a márka miatt, meg az miatt hogy az egyik húzva van a másikba meg akármit kivettek belőle, egyébként igen, az Asus nagyon drága márka, de jó is, Asusba még nem csalódtam, ettőlfüggetlenül most a gépembe semmi nem asus, alaplap gigabyte, videokártya gainward, jóval olcsóbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!