Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tápegységnél mik a normális...

Tápegységnél mik a normális feszültség értékek?

Figyelt kérdés

egy Codegen típusú (nem a régebbi "gagyibb fajta",bár tudom hogy nem túl megbízható) tápom van. egy 4 magos amd procit hajt integrált vga val (nem eszik túl sokat így..kb 200watt lehet az össz fogyasztás, 400as táp)

+12volton normális ha 13 hoz közelít az érték?

végeztem egy Everest stabilitás tesztet, és 12.80-12.99 között mozgott az érték.. annyira nem vagyok jártas ebben a témában hogy ez még elfogadható-e vagy túl sok...

tapasztaltabbak véleményét várom! Köszönöm előre is! :)

#tápegység #feszültség értékek.
2012. jún. 5. 11:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Hát túlterhelve egyáltalán nincs :) a proci TDP je 128 watt.. videokártya meg integrált az nem sokat eszik.. és 400Wattos táp...
2012. jún. 5. 13:03
 12/15 anonim ***** válasza:

Jó t azért ne mondjuk rá (egysze lehet az lesz de az más kérdés)

de elviszi gépet valamedig:p

2012. jún. 5. 13:07
 13/15 Panda Péter ***** válasza:

az elhalálozás a terheléstől nem feltétlenül függ. kis terhelésnél is összefoshatja magát a táp, elég egy kis zavar vagy tüske a hálózati oldalon, és utána bumm, így lesz a csokapik. a védelem hiánya miatt más is halálozhat el.

amúgy a kultúrált tápok egy-két tizedvolt szórással tartják a 12V-ot, szóval a 13 azért már bőven a gázos kategória.

2012. jún. 5. 13:34
 14/15 A kérdező kommentje:
igen így ránézésre nagyon soknak tűnik, de nem biztos hogy a program helyes értéket mutat.. majd rámérek Multiméterrel ha tudok kölcsönbe szerezni.
2012. jún. 5. 14:25
 15/15 A kérdező kommentje:
az AMD OverDrive nevű progi meg 12.28 voltot ír +12voltra... hát már nem tudom mi az igaz :D
2012. jún. 5. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!