Jó ez a monitor?
Figyelt kérdés
meg még egy kérdésem lenne, egy Gigabyte GTX460SE VGA-val milyen módon tudnám összekötni? úgy értem milyen kábellel?
2012. jún. 4. 23:08
1/4 anonim válasza:
D-Sub kábel (VGA)-t ír, hát nem tudom, 2012-ben ez egy kicsit gáz.
2/4 A kérdező kommentje:
bővebbe kifejtenéd hogy miért gáz? ezt most nem azért kérdezem hogy beléd kössek csak kíváncsi vagyok a negatívumokra.
2012. jún. 5. 00:09
3/4 anonim válasza:
Semmi baj nincs vele, jó kis monitor ez, havernak is ilyen van. :)
4/4 anonim válasza:
A D-Sub ugye elég régi szabvány, eljárt felette az idő, 2012-ben elvárható lenne egy ilyen monitortól minimum a DVi csatlakozó (HDMi-t már nem is mondok). Szerintem a videókártyádon sincs már ilyen VGA kimenet, csak 2x DVi, persze ettől még egy párszáz forintos átalakító segítségével simán összekötheted őket VGA kábellel, meg majd akár mással is, csak mondjuk így később is rengeteg átalakítót kell majd venned, ha valamivel össze akarod dugni. Mondjuk pixelgarancia sincs rá meg a kategóriáján belül is egy sima közepes az amit tud, de ha csak monitorként akarod használni akkor pár évig kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!