Asus nVidia GeForce GTX 560 Ti?
Figyelt kérdés
Az a gond ,hogy amióta feltettem a legújabb drivert azóta minta a játékokban egy picit megakadna. Pld.: CS 1.6 NFS Shift stb. A Driverrel lehet a gond ???2012. jún. 4. 16:24
2/7 anonim 

válasza:

295.73 WHQL-t tedd fel, az stabil, és newkem is működött többek között Shift alatt.
3/7 A kérdező kommentje:
[link] nekem ez van fent ...amit kudltél az régebbi? és honnan tolthetem le?
2012. jún. 4. 18:18
4/7 anonim 

válasza:

5/7 A kérdező kommentje:
koszi....mostmár mint ha nem szaggatna az ujjal sem...de még alszok rá egyet ,hogy vissza-e tegyem :)
2012. jún. 4. 21:26
6/7 anonim 

válasza:

Esetleg, ha újra problémázna, akkor csökkentett módban töröld le, hogy VGAS kompatibilis cuccnak nézze a Windows, és ha újraindítod húzd ki a netet a gépeből, fewlnyomod újra ezt, és jóságvan.:D (Ez elég jó, stabil driver, az újban max az FXAA számottevő újítás, amúgya csak SLI performance-t növelték, felesleges erőltetni, mivel eléggé sok hibája van. Egyébként PH!-n nézegesd az 560Ti fórumát, ott majd mindig fogják ajánlgatni melyik mikor a legjobb driver.)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi !!! :)
2012. jún. 5. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!