Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Új gépet szeretnék venni, de...

Új gépet szeretnék venni, de nem értek hozzá. Valaki segítene?

Figyelt kérdés
Milyen gépet tudnátok ajánlani? Olvastam már, hogy nem szabad előre összerakott gépet venni. Ezzel egyetértek. 100 ezer ( de lehet, hogy inkább ez alatt)forint körül szeretnék egy gépet, ami nem mondom, hogy a mai játékokat elvigye, mert nem játszom annyit, hanem csak az ilyen kisebb internetes online játékokat. Szóval nem kéne 4 magos proci mert nem használnám ki, 2 magossal beérném.:D Meg mellette photoshop használatra illetve netezésre lenne. Ha valaki segítene, nagyon hálás lennék. Köszönöm előre is! :)

2012. jún. 4. 15:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Azta, ez gyors volt. Köszönöm a gyors válaszokat. Nos igen csak maga a gép kell, monitor és a többiek rendelkezésemre állnak.:)
2012. jún. 4. 16:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem a 7-es válaszban amit leírtam,az tökéletes lesz neked.
2012. jún. 4. 16:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Nagyszerű, köszönöm szépen! Még egy utolsó "béna" kérdés, mivel még nem volt "jó" gépem, csak régebbi, ezekre milyen operációs rendszer kell?
2012. jún. 4. 16:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Mindenképp 64 bites legyen, hogy felismerje az összes memóriát, valamint Win7-et szerezz ehhez a géphez.
2012. jún. 4. 16:36
 15/16 anonim ***** válasza:

igen és használj virusirtót hogy rendszered ne menyen tönkre (ha netán nem szoktál volna)

hivatalos gyártói oldalukról

sok ingyenes van

google ba beirod és általában elsö találat

Avast

AVG

Avira

MSE (microsoft security essentials)

más nem jut eszembe

2012. jún. 4. 17:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Vírusirtót azt azért használok.:D
2012. jún. 4. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!