Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Meiket éri meg?

Meiket éri meg?

Figyelt kérdés

54-55 ezerért akarnék monitort venni.

[link]

[link]

meik a jóbb?

2012. jún. 3. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
51k-ért Dell U2312HM a legjobb választás.
2012. jún. 3. 21:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem vagyok jártas a monitorokban de én a SAMSUNG-ot választanám haveromnak volt LG-je és 2 évet se birt(igaz nem ez a modell) én a SAMSUNG-ot ajánlanám
2012. jún. 3. 21:23
 3/9 A kérdező kommentje:
de 55 ért 3d-set kapsz az nem jóbb?
2012. jún. 3. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk ezt az egész 3D sztorit, mert rengeteg emberben kelt zavargásokat.

1. Nem mindegy, hogy nVidia vagy AMD kártyád van. Mindkettőnek van megoldása a 3D-re, de amelyik monitor jó az nVidia 3D Vision 2-höz, az nem jó az AMD HD3D-hez és fordítva.

2. Ahhoz, hogy normális 3D-ben videózz, játssz minimum egy GTX560/HD6850 kell. Attól függően, hogy a 3D V2 vagy HD3D-s rendszert akarsz kiépíteni.

3. Az igazán jó minőségű 3D monitorok, amikre már tényleg azt lehet mondani, hogy "Hmm, igen ez már tényleg jó!" azok ilyen 80-90k körül kezdődnek és a csillagos égig folytatódnak.

Sok tévhittel ellentétben, ezek a 3D technológiák már nagyon jók de csak erős kártya + jó monitor kombó esetén igazán ütős. Milyen VGA-d van? Ha a fenti kettő, vagy erősebb, akkor érdemes lenne. Ha nem, akkor teljesen felesleges és inkább legyen egy nagyon jó IPS-paneles de 2D-s monitorod.

2012. jún. 3. 21:30
 5/9 A kérdező kommentje:

6850-em van de inkább játékokra,film nézésre kellene a 3d monitor,

de gamekhoz majd közeljővőbben egy 7850-et fogok tervezni

de az 54ezerért a 3d monitor full hd-és? vagy egy dell amit első komentelő írt azon szebb a kép?

2012. jún. 3. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:

"Az első kommentelő" én vagyok. :D

Szép persze, IPS-panel. Na, az úgy már egész jó lenne ezzel a monitorral: [link]

Ez alá viszont nem is nagyon lehet és egyáltalán nem is érdemes adni. (Hivatalosan is HD3D-támogatással rendelkező monitorok: [link]

2012. jún. 3. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, az lemaradt, hogy a filmek nagyon szépek lennének viszont játékoknál ne várj sokat, pláne ne FullHD-n nagy grafikai beállítások mellett.
2012. jún. 3. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem hasonló van mint a samsung. (enyém p2370) már több mint 2 éves, a képe hibátlan még HD felbontásban is, minden szögből jól látható szóval semmi panaszom rá. részemről azt vedd:)
2012. jún. 3. 22:00
 9/9 anonim válasza:
delllllllllllllllllllllllllllllllllllll
2012. jún. 4. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!