Gamer gép konfig összeállításban kaphatok tanácsokat?
Csak pár dolgot akarok megszabni:
-Adata 8GB 1333MHz DDR3 AD3U1333W8G9-R RAM (x2)
-AMD FX 4100 Black Edition processzor
-Ház, billentyűzet, egér, monitor stb.-vel ne foglalkozzatok!
-Minimum 1 GB-os videókártya
-Operációs rendszer már megvan
-Hangkártya kell bele?(nem értek hozzá... :'( xd ) ha igen, akkor milyen?
Szóval: alaplap, videókártya, hangkártya(?) kellene a fentiek alapján. Ha valamit kihagytam, akkor jelezzétek légyszi! :)
Am max 200k-t szánok rá! (+/- 10k nem számít)
Nem tudom milyen jeleneteket szerkesztesz te a a 3dsmaxba, de 16GB RAM csak az igen igen komoly munkákhoz kell és itt tényleg valami extra bonyolult több tízezer objektumos, különböző helperekkel és részecskerendszerekkel meg animációs beállításokkal teleszórt projektre gondolok. Amivel egyébként nem is lenne gond, csak az a furcsa, hogy az a processzor köszönő viszonyba sincsen az ilyen volumenű munkákkal. Persze, ha van valami kis renderfarmod és ez a gép csak szerkesztésre kell, akkor vedd úgy, hogy nem szóltam.
Egyéb esetbe viszont, 8gb bőven elég kell legyen. Igazából 4gb is elég, de mivel mostanában elég olcsó a RAM, ezért megéri 8gb-ot venni, legalább sokáig kitart. Az így megspórolt pénzt pedig el lehet költeni akár egy jobb vga-ra, például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!