Milyen Táp kellene nekem?
Figyelt kérdés
Nekem most egy noname 430wattos van ami túl kevésnek bizonyult (mindig újraindul a gép ha le van terhelve. Nem vírus nem áramingadozás mert van szünetmentesem szóval tuti táp a baj) Szóval milyenre lenne szükségem ?
Alaplap: Asus p7p55 lx
Processzor: Dual Core I3-550 3.2 gh
Memória 2*2gb Kingstone 1333mh
VGA: NVIDIA GeForce GT 430
Vinyó: Western Digital (tovább nem tudom)
2012. jún. 3. 17:16
2/8 anonim válasza:
FSP hexa 400 W. SOHA NE VEGYÉL NONAME TÁPOT. Íme, kiadtál rá egy adag pénzt, és nem kaptál érte csak újabb kiadásokat.
3/8 anonim válasza:
Milyen márkájú pontosan a tápod?:)
5/8 anonim válasza:
Most inkább a CTG-400, mostanság tényleg jön az FSP tápokba lévő ventikre elég panasz.
6/8 alex25 válasza:
Az se rossz, de hangosabb lesz mint a Hexa készülj fel, de ha nem zavar akkor jó az is.
7/8 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk 400 watt tuti elég?? és ha mondjuk 500 as hexát veszek az nagy pénzkidobás ehhez a konfighoz?
2012. jún. 3. 19:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!