Most akkor vegyek új videókártyát?
Figyelt kérdés
Leszedtem a netről a sims3-mat és csak azért nem műkszik a játék,merthogy a videókártyám nem támogatja a shader02-t vagy mit...és frissítsem ..azaz vegyek egy újat..Mennyiért tudok beszerezni,és mit csináljak a régivel,hisz az eddig elég jól szuperált.És mi lesz jobb a gépemen egy új kártyával.Nem szeretnék drágáért venni.mert egy játék miatt..hát...tök abszúrd,nem?? Mit javasoltok?2009. júl. 1. 16:41
1/6 A kérdező kommentje:
Nem lehetne inkább vmi letöltéssel ,,tuningolni" a kártyán? csakhogy ezt a sims3-mat elvigye.Az előbb olvastam vmi ilyesmit itt.Ha van ilyen akkor ha tudtok vmi internetcímet esetleg...:D
de ha tök hülyeséget írok,akkor sorry,csak nem bírom felfogni,h több napig töltöttem ezt a játékot és emiatt nem jó...dühítő
2009. júl. 1. 16:45
2/6 A kérdező kommentje:
Ha segít itt a fajtája: VIA/S3G UniChrome Pro IGP (64Mb)
2009. júl. 1. 16:49
3/6 anonim válasza:
Új kártya kell. Egy 256MB-os 3.0 Shader Model támogatással rendelkező kártya akár 6-7 ezer Ft-ból is kijön.
Shader model-t nem lehet tuningolni.
Az olyan, mintha egymagos prociból 4magost akarnál csinálni.
4/6 anonim válasza:
Ja és érdemes újat venni, mert az újabb játékoknak már shader 3.0 kell.
5/6 anonim válasza:
én is nem rég vettem újat mert nekem is shader 1.0-ás volt!De mostmár shader 4.1-es(ha jól emlékszem).De ez nem 6-7 ezer ft volt nekem.De megérte.
6/6 ceri válasza:
Önmagábam 1 játékért ne vegyél, főleg ne a SIMS3-ért.
Ha mégis fejleszteni akarsz, akkor meg ismerni kell a gép fontosabb paramétereit és hogy mennyit szánsz rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!