Nekem az lenne a problémám hogy bekapcsolom a gépem kiírja a monitor nincs jel és csak leáramtalanítás újra gépbekapcsolás után lesz jó. Megy a gép és egy bizonytalan idő után is kiírja Kábel biztosan jó mert próbáltam egy másikkal is Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 08:16
11/17 anonim válasza:
A 3-as válaszadó táp eröletése vicces ! 60Wattot eszik ez a vga . Komolyan gondolod ezt ? Vagy csak Trollkodsz ?
12/17 A kérdező kommentje:
400w codegen a táp
2012. jún. 3. 09:28
13/17 anonim válasza:
Codegen az roszminöségi
.
Lupi szerintem TE trollkodsz
mindegy milyen keveset fogyaszt egy hardver
ha a táp roszminöségü és méghozá lehet hibás is.
14/17 anonim válasza:
én minél elöb cserélném ezt a tápot ha hibátlan is...
ha tudod nézd meg másik tápal gépet ha ugy is jelentkezik akor viszont sajnos videokártya hibás
.
egy normális táp 10ezer kb.
Egy új gt 430 11 - 25ezer
de ha videokártyának van hibája lehet szerviz megtudja forasztani csatlakozójat ha csak anyi baja van
iletve hibásat is szoktak veni néha (bontó) valamenyit lehet kasz érte
15/17 anonim válasza:
Tápnál a közkedvelt
FSP, Chieftec re gondoltam
legjobb
FSP Hexa 400W
Chieftec CTG 400W
.
ha tudod cseréld le majd tápod ezek valmelyikére akor is ha a videokártya volt a bünös most.
bár én nagyon tápra szavazok !
16/17 A kérdező kommentje:
Beletettem a régebbi tápomat ami bent volt amikor vettem.. Kipróbálom ezzel. Annak csak annyi baja van h az egyik venti lapátja levantörve..
2012. jún. 4. 08:31
17/17 A kérdező kommentje:
Ezzel a táppal sem jó!-.- most mitcsináljak?
2012. jún. 4. 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!