Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A laptop, és a notebook-on az...

A laptop, és a notebook-on az internet gyors?

Figyelt kérdés
igaz, hogy ezekkel nem lehet olyan jól játszani, ill. ha arra kell, akkor csak a nagyon drágák bírják?
2009. júl. 1. 13:44
 1/6 anonim ***** válasza:
Az internet gyorsasága, nem attól függ, hanem attól, hogy milyen internet kapcsolatot veszel. Játékra csak a gamer laptopok jók, azok tényleg nagyon drágák.
2009. júl. 1. 14:19
 2/6 anonim válasza:
100%
Nekem négy éve van laptopom és teljesen jó. Az igaz hogy nem erre találták ki hogy folyamatosan gépezzenek vele de mégis bírja. A net meg ugyanolyan mint a sima gépeken. Az enyém nem volt nagyon drága. Max. egy jó egér kell hozzá ha ilyen lövöldözős játékokhoz kell mert akkor a laptopon nem jó.:D De mivel én nem használok ilyet szuper. És még annyi hogy minden nap be van kapcsolva egész nap megy. Van olyan nap amikor nem is kapcsolom ki mert éppen töltök.
2009. júl. 1. 14:24
 3/6 A kérdező kommentje:

t.homne internet van a leggyorsabb ami ott elérhető, de a játékoknál számít a videokéártya is nem, és az bármekkora belemegy a notebookba is?....

én nem értek hozzá a gyerekeknek lesz, sims 3. meg egy rakás interaktív játék,

2009. júl. 1. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Notebookba alaplapra integrált videokártya van, nem külön kell venni, mint az asztali PC-be, nem válogathatod meg az alkatrészeket. A gyerekeknek inkább asztali gépet veszel játékra, ha rám hallgatsz. Vagy aztán majd nézhetnek, hogy miért nem mennek jól a gépigényesebb játékok.
2009. júl. 1. 22:21
 5/6 A kérdező kommentje:
utolsónak köszi nagyon , mert ezt akartam tudni
2009. júl. 2. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor jó. Ez a cikk segíthet a vásárlásban: [link]
2009. júl. 3. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!