Mit cseréljek a gépemben hogy jobb legyen egy csöppet?
Processzor: AMD Phenom II X4 B50 Quad Core Processor 3.2Ghz-oc.3.5Ghz.COOLER MASTER-HYPER TX3 EVO
Memória: KINGMAX NANO GAMING RAM 6GB DDR3 1333Mhz(2GB+4GB)Dual Channel
Videókártya: Sapphire ATI Radeon™ HD 6850, 1GB, DirectXR 11, ATI Eyefinity, 3D, 775 MHz Core Clock, 960 x Stream Processors, MEM 4000MHz Effective(OC-GPU:850MHZ MEMO,:1150MHZ)
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: ASUS M4N68T-M LE V2 Socket AM3 Core Unlocker
Merevlemez: WD 1TB GREEN CAVIAR WD10EARX 7200RPM 64MB CACHE + OCZ Vertex Plus 60GB SSD
Optikai meghajtó: SAMSUNG DVD DVD/R/RW
Ház: Thermaltake Commander MS-I Black
Tápegység: FSP HEXA 500W ACTIVE PFC 80+ 12cm
Én sem értem miért görcsöl mindenki így az új játékokon.
Ezen a gépen még évekig lehet játszani. Nekem ennél gyengébb van és vígan elvagyok vele most is és még el is leszek pár évig.
A legszebb, hogy senki nem tudja pontosan megmondani, hogy meddig bírják a gépek. Lehet 1 éven belül lesz egy hatalmas áttörés és pillanatok alatt végbemegy egy nagy ugrás. Akkor kerülhet a kukába a mostani 4-500.000-es gép is. Sosem lehet tudni.
"nagy ugrás" olyan okokból biztos nem lesz, hogy azért a játékfejlesztők/programozók nem állnak át egyik szemléletről a másikra néhány hét alatt. egyrészt, meg kell tanulniuk használni azt, másrészt üzleti szempontból nem éri meg a régi gépek tulajdonosaival úgy kib@szni, hogy egyik percről a másikra értéktelenné teszik a gépeiket, ekkor ugyanis potenciális vásárlóktól esik el az adott program.
a másik részről viszont, az irányvonal már most is tisztán látható, nagyjából ugyanarra tart az összes "nagy játékos", csak kicsit különböző utakon.
elsönek monitort vegyél
aztán godnolkoz máson
netán 7850 vagy ami akor aktuális lesz
mire oda jutsz leeht többminre lesz ténleg jó ez pár évig is akár
Igeeeeeen, ehhez az alaplaphoz Inteles procit.
Ehhez kapásból alaplapot is kéne cserélni és kb egy új gép meglenne már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!