Sony Vaio VPCEH3V8E Notebook vélemény?
Figyelt kérdés
Hello,
Nos, ezt a gépet néztem ki magamnak:
Kérdés: Véleményetek milyen (ha valaki rendelkezik ilyennel) ill. mondjuk egy Fifa vagy L4D2 elfut e rajta ?
2012. jún. 1. 14:39
2/14 A kérdező kommentje:
Értem,
És sony ból melyik típus viszi akkor?
2012. jún. 1. 15:20
3/14 flr. válasza:
Sonyt nem vennék.Ragaszkodsz a márkához?
4/14 A kérdező kommentje:
Hát igen akkor vennék mást, ha minden kötél szakad vagy tényleg nagyon nem ajánlod:)
2012. jún. 1. 15:28
5/14 A kérdező kommentje:
vagy még Dell és Samsung márkájú notik is szóba jöhetnek,
lényeg, hogy formatervezése, formavilága szép legyen:)
sony ról lehet leteszek, mert nem sok jót hallottam róluk...
2012. jún. 1. 15:56
6/14 flr. válasza:
A Sonynál inkább a márkát kell megfizetni..mennyiből szeretnél notebookot?
7/14 A kérdező kommentje:
Hát úgy 200 körül gondoltam, (elég sokat lenne igénybe véve, szóval lehet drágább is a 200 kiinduló ártól) fontos szempont még az imént említett formatervezés.
2012. jún. 1. 16:15
8/14 flr. válasza:
9/14 flr. válasza:
Rosszul írtam..munkára azt(de játékra is jó)
ha csak játszani meg netezni kell ezt: [link]
és szintén alá a hűtőpad.
10/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a segítséget!
Ha mondjuk kitolnám az árat 230-250 ezerig ebben az árkategóriában már "jóval" jobb notebook ok vannak, mint az előbb említettél vagy nincs sok különbség köztük ?
2012. jún. 1. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!