Olyan kéne ami nem akad,nem fagy.Főleg neteznék,filmetnéznék és kicsit játszanék is.Jó lenne egy webkamera és/vagy egy bluetooth is de ez elhanyagolható.Minél nagyobb annál jobb de ez se annyira fontos
Mondanátok oldalakat ahol laptopokat árulnak?Telenornál...StB. Érdemes venni?és a wifi is fontos lenne
Lehet már kapni 100 alatt is olyan laptopokat amik elég jók és wifijük is van. Én személy szerint nem rajongok a laptopokért nekem is van de csak netezésre jó régi már. Ha csak netezésre meg filmezésre kell szzerintem megéri venni, arra ne számíts hogy játszani fogsz rajta a mai játékokkal mert a laptopokat alapból nem erre tervezik és egy idő után kinyírja a VGA-t meg a procit a hirtelen terhelés mert nem erre lettek tervezve. Ha telenornál veszel netbookot az tényleg csak netezésre lesz jó másra nem. Szerintem nézz körül a nagyobb üzletekben inkább, neten ne nagyon rendelj mert ha gond van vele akkor bonyolult a visszaküldése. Szerintem menj be a hozzád legközelebb lévő szaküzlete és kérd meg az eladókat hogy ajánljanak neked valami jót.
2012. máj. 31. 14:29
2/5 anonim válasza:
Szia!Én fél éve vettem 60 ezer Forintért a é gépem.(Minix márkájú) Ez nem laptop, hanem notebook, azaz kisebb mint a laptop és nincs benne optikai meghajtó.(PC lemezes játékokkal akarsz játszani, vagy neten?) Netezésre kiváló, semmi baj nincs vele, könnyen hordozható. Én wifivel netezek, ami rá van kötve a nagy gépre. (kb. 2000-3000 Ft-ért lehet kapni wifit) Remélem segítettem!
2012. máj. 31. 14:31
3/5 A kérdező kommentje:
Akk az eldölt h. nem szolgáltatónál veszem.Ugy látom h. Azt irjátok h. Netezni jó.Filmnézés?és mely márkák megbízhatóak?(bocsi de nem ertek hozza)
2012. máj. 31. 14:35
4/5 flr. válasza:
#2. a notebook másnéven laptop amiről te beszélsz az netbook ami tényleg csak arra jó hogy netezz meg filmezz.
Kérdező:ha használtan nézegetsz találsz olyan gépet ami 2008-9ig elviszi a játékokat és esetleg 1-2 kisebb gépigényű újabbat.
telenornál meg ilyen helyeken k*rvára nem éri megvenni..ráfizetés az egész mert na most netezhetsz rajta..számolj utána.
ha netbook(10/10,1") kell akkor ipon/hardverapró ha notebook(vagyis nagyobb) akkor pedig hardveraprón nézegetnék.Elmondod mennyiből akarsz gépet segítek keresni egy jót.Ja és annyi hogy a netbookokon soha a k*rva életben nem fogsz játszani 2004nél később megjelent játékokkal :))
2012. máj. 31. 15:07
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem netbook kell hanem notebook.Köszi utolsó!lehet h. Rád irok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!