Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 8Gb RAM körübelül meddig elég...

8Gb RAM körübelül meddig elég a mai játékoknál? (+1 alaplap kérdés is)

Figyelt kérdés

Először is a mai játékok fejlődésének egyre gyorsabb sebessége miatt tenném fel a kérdést, hogy 8gb RAM körülbelül meddig lesz elég?

Másodszor:Ez az alaplap jó gamerkedni:ASRock N68-VS3 UCC AM3?

#RAM #GB #alaplap #ASRock N68-VS3 UCC AM3
2012. máj. 30. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
8GB bőven elég egy jó ideig szerintem. Alaplapból AM3+ vegyél.
2012. máj. 30. 20:54
 2/7 anonim ***** válasza:
2012. máj. 30. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:

2-3 évig szerintem biztosan, bár addig jön majd a DDR4 is, nem lehet tudni, gyorsan fejlődik az informatika.

Mai játékok épphogy kihasználják a 4Gb ramot, de a minimum még mindig 1-2Gb.

Jó lesz az bőven, ha nem vagy grafikus, vagy hasonló akkor elég a 8Gb, mire azt le kell cserélni, addigra vehetsz teljesen új konfigot is szerintem.

2012. máj. 30. 20:56
 4/7 flr. ***** válasza:
alaplapot nem venném..nVidia chipsettes lap.Minimum egy MSI 760gm p21
2012. máj. 30. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Amíg a játékok 32 bitesek, addig biztosan, hiszen így max. 2GB-ot tudnak használni. Egyelőre nincs jele annak, hogy el akarnának árasztani bennünket 64 bites játékokkal, szóval belátható időn belül még 4 gigával is bőven jó vagy.
2012. máj. 30. 21:19
 6/7 Alex Fly ***** válasza:

Ha ezt a deszkát veszed, akkor a 8GB pont addig elég, amíg ki nem cseréled: az alaplap max. ennyit kezel. De szvsz ezzel jó ideig elleszel...

A második feléhez nem tudok hozzászólni, nem igazán gamerkedek. A MoBom hasonló ehhez: AsRock n68C-S UCC, szerintem megbízható kis jószág...

2012. máj. 31. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Jó darabig elég lesz, de ehhez megfelelő VGA és Proci is kell...
2012. máj. 31. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!