Ez féle jó táp?
ez lenne még a kérdésem hogy mi a különbség a 2 között? az oké 1 ik 500w-os a másik 600w-os (500 asat akarom megvenni) de mind a 2 ledes, zajszintjük ugyan az?)

A Corsair tápok megbízhatóak, nálam évek óta egy régebbi Corsair VX550W teljesít szolgálatot, eleddig kifogástalanul.
A 600-as már 80PLUS BRONZE minősítésű, míg az 500-as "csak" 80PLUS. De mindkettő táp hatásfoka legalább 80%, így ez jó, bármelyiket veszed.
Úgy nézem a csatlakozók száma és típusa egyezik.
A grarancia mindkettőre 3 év.
Talán a 600asban van LED is, de ez szerintem lényegtelen.

A zajszint terheléstől is függ, de mindkettőnek ahogy láttam ugyan az a max zajszint van megadva.
Ellenben ennyit nem adnék ezekért, nem érik meg az árukat.
inkább egy XFX Pro 550, vagy egy Cooler Master GX 550 ACAA-D3.
Aemdae azért a te SS beles tápod, meg ezek a CWT-k nem egy kutya.
Amúgy a GS600-nak van két változata is, egyik bronze, másik standardot éri csak el.

Ez féle jó táp, ezen jót nevettem. :D
A viccet félretéve, zajszintjük valószínűleg ugyanaz, igen. Bár én a helyedben elgondolkoznék a 600 wattoson, nem sokkal drágább és a későbbi fejlesztésekhez jól fog jönni, hidd el.

Hart:
Úgy tudom a VX-ből csak a 450W volt Seasonic beles, az 550W pedig CWT, de a tapasztalatom alapján nagyon megbízható. Persze lehet, hogy van ellenpélda is. :)

"Úgy tudom a VX-ből csak a 450W volt Seasonic beles, az 550W pedig CWT"
Igaz, rosszul emlékeztem, a VX550 is CWT, de azért a GS meg a VX széria attól még nem egy kutya, és mit se változtat azon, hogy a GS széria túlárazott.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!