Felhasználási terület, tömören minden, (filmek, játékok, fussanak rajta rendesen a programok/alkalmazások) és nem is kérdés hogy legyen gyors.
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy ez a márka megbízható-e illetve arra, hogy egy ilyen nagy teljesítményű gépnek nem magasabb-e a kockázata hogy meghibásodik (természetesen rendeltetésszerű használat mellett), és az akku bírja-e.
Nekem ilyenem van, csak 8 giga rammal, nekem mondjuk ez a 16 furcsa, na de mindegy. :D 1,5 éve használom és semmi baja, egész nap megy mert a régi asztali gépemet a sarokba vágja mind hétköznapi felhasználás, mind játékok terén. Az aksi jó, még mindig kibír 2-3 órát filmnézéssel, netezéssel. Azt fontos tudni, hogy két videókártya van benne (legalábbis az enyémben), egy alaplapi HD 3000 és az Nvidia, na most a nagy teljesítményűt csak akkor tudod használni, ha a gép tápellátáson van, ami érthető is, hisz egy nagyobb teljesítményigényű játék le is húzná az aksit 30 perc alatt. Ennyi a hátránya.
2012. máj. 29. 12:00
2/7 A kérdező kommentje:
Pont ezekre voltam kíváncsi, köszönöm a választ, de visszatérve a 16Gb ramra, én is észrevettem keresgélés közben jó pár furcsaságot, például azt ,hogy ugyan ez a laptop ezen az oldalon
És azt még elfelejtettem megkérdezni, mivel egyik oldal sem írja, ugye jól tudom hogy 64bites? 32 ugye nem valószínű, de ha már ennyi pénzt rászánok inkább biztosra megyek:)
2012. máj. 29. 12:09
3/7 anonim válasza:
64bites a mi? mert 64 bites oprendszer kell rá mivel 3gigánál több ramod van....
2012. máj. 29. 13:08
4/7 anonim válasza:
amúgy jo kis laptopnak néz ki , és a dellek amugy is nagyon jók.... ha van rá pénzed nyugodtan vedd meg....
2012. máj. 29. 13:10
5/7 anonim válasza:
Ebből a típusból jó pár konfig készült és igen, 64 bites oprendszer kell rá, már csak a RAM miatt is.
2012. máj. 29. 13:44
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor úgy néz ki hogy ezt veszem meg
2012. máj. 29. 15:32
7/7 anonim válasza:
Nekem is ugyan ilyenem van csak 8Gb rammal, lassan 5 hónapja. Ugyanazon a véleményen vagyok mint az alső válaszoló, az akku jól bírja, játékokat könnyedén viszi.És jól is néz ki ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!