Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan tudnám a processzoromat...

Hogyan tudnám a processzoromat hűtésre kényszeríteni?

Figyelt kérdés
Vettem bele új hűtőbordát új ventilátort és hűtőpasztát is használtam, de így is folyamatosan 70 fokon megy, Speedfan nevű programmal figyelem és a program is jelzi, hogy ez sok, mit lehet ez ellen tenni, mert ha sok mindent csinálok a gépen főleg h most jobb idők vannak és a szobámba is melegebb van felszökik majdnem 80 fokra is, és eddigi tapasztalataim szerint közel 90foknál újra indul a gépem, és ez így már nem állapot, valaki valami ötlet?
2012. máj. 28. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen CPU? Szerintem simán rosszul rögzítetted.
2012. máj. 28. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Vagy túl van feszelve, vagy ahogy az első is írta nincs rajta rendesen a hűtő. Esetleg valami "csoda" pasztát használtál ami nem vezeti a hőt hanem szigetel.

Mindenesetre egy proci típus jó lenne, meg a hűtőé és a pasztáé se ártana.

2012. máj. 28. 20:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak a lényeg nincs benne a blablában, a processzor és cooler típusa.
2012. máj. 28. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:

hát a Processzor intel celeron 2,66 Ghz-s,

a hűtőtest pedig ez [link]

a hűtőpaszta márkáját nem tudom, de azt leszögezem h a gépet 2004elején vettem, nem mai darab :)jól van rögzítve mert korábbi hűtőtestet azért cseréltem le mert elvolt törve és bekapcsolástól számítva pár másodperc alatt túl melegedett és leállt, vettem egy számra típusra ugyanolyan hűtőtestet, most az van bent,

amúgy eredetileg mennyinek kéne lenni e a proci hőfokának?

2012. máj. 29. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!