Hogy vagy??? kérdése:
Tuningolásra processzorhűtőt tudtok ajánlani? (részletek lent)
Figyelt kérdés
CPU: AMD FX™ 6100 (6 mag), ~3.6GHz
Ehhez a procihoz szeretnék venni egy jó hűtőt, tuningolásra!!
Foglalat: AM3+
Ár: ha lehet ne a legdrágábbat, mert most vettem egy autót és sok a részlete, de tuningolásra megfeleljen. Köszi! :)
(4.0 GHz felett szeretném üzemeltetni)
2012. máj. 28. 20:21
1/6 anonim válasza:
Hát nézzük csak... Arctic Cooling Freezer 13 PRO, Coolermaster Hyper 612S. Mindkettő 10-12k körül van.
2/6 anonim válasza:
Nem akarok piszkálódni, de minek egy ilyen procit tuningolni? Szerintem teljesen felesleges, amíg minden elmegy rajta kifogástalanul.Így max tönkreteszed a procidat.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlatok, már meg is néztem őket. Nem rossz! :) Esetleg megérné, ha vízhűtést raknák a gépbe?? Gápház egy Cooler Master HAF 912 Plus.
Mustang: Valóban így tönkre teszem a procit??? Jobb lenne hagyni úgy ahogy van??? Nem igazán értek hozzá, csak pár ismerős mondta, hogy magasabb óra jelel nagyobb teljesítményt érek el, és gyorsabban elmennének a programok/játékok. (bár így is maxon elmegy, ahogy mondtad.) :)
2012. máj. 28. 20:29
4/6 anonim válasza:
Hülyeség, hogy tönkreteszi a procit. Nem véletlenül szorzótármentesek, csak persze ésszel kell csinálni. A fent írt 2 hűtővel 4GHz-n nem lesz nagy gond, csak ügyelj rá, hogy jól le legyen pasztázva ill. a hűtő is jól legyen rögzítve. Vízhűtés abszolút nem éri meg. Mármint, ha ezekről az előre összerakott szutykokról beszélünk. (Corsair H60-80-100, Antec Kühler 620/920) A vízhűtést komolyan kell venni, és akkor már az egész gépet, ami viszont 100 ezer forint fölé is bemehet. Ha lenne 30k-d arra, hogy előre összerakott vízhűtést vegyél, akkor inkább 22k-ból vegyél egy Noctua NH-D14 típusú CPU hűtőt, meg 2db Noctua NF-P12 ház-ventit.
5/6 A kérdező kommentje:
Huuuu a Noctua NH-D14 nem semmi, a pénzt megéri. Lehet inkább gyűjtök és veszek egy ilyet. Köszi az ajánlást. Ha már hűtőpaszta, milyet vegyek???? Körülnéztem 4 weboldalon de több mint 30 féle/fajta és nem tudom eldönteni... Tudsz ajánlani egy jót? :) Kösz előre! :)
2012. máj. 28. 20:57
6/6 anonim válasza:
A hűtőpaszta az teljesen mindegy, csak ne a legolcsóbbat, hanem valami megbízhatóbbat, pl. thermaltake
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!