Vegyek inkább AMD processzort?
Új gépet szeretnék venni.
Eddig csak Intel procijaim voltak, így most is olyat gondoltam. Ki is néztem magamnak az i3 2100-át. De aztán olvasgattam a neten, és sok helyen ajánlották az AMD-ket is. Tényleg ennyire jók az AMD procik? Nézegettem árban is, konkrétan olcsóbban, mint az i3-2100, találtam 4 magos AMD-t. Hogy lehet ez? Megbízhatók az AMD CPU-k? Mert akkor lehet, inkább AMD-s konfigot kéne vennem, ha már ennyivel olcsóbbak...
Várok véleményeket/tapasztalatokat/érveket.
Előre is köszönöm!
nem adjuk össze az órajeleket!
Az fx modulokból áll.FX 4100-ban 2modul van ami majdnem felér 4maggal,közel azonos a teljesítményük amelyik olcsóbb azt vedd.
Semmi ilyesmiről nincs szó, hogy az AMD rossz lenne.
Az órajeleket soha nem adjuk össze, külön magok külön órajelen. Te abba a hibába estél, hogy magszám és órajel alapján akartál két teljesen különböző architektúrájú CPU-t összehasonlítani. Na az nem megy.
Az viszont jobb lenne, ha leírnád mire kell konfig, és mennyiből, úgy segíthetünk teljes gépet összepakolni.
Értem és köszi a felvilágosítást. Kb 100-110 ezerből kéne a gép. Elsősorban filmezésre, netezésre, néha játékra (ha nem is full HD-ben, de azért a lehető legjobb beállításokkal menjenek rajta a játékok. (1680x1050-es monitorom van)
Hát kb ezekre kéne... akkor össze tudnál nekem rakni egy konfigot? Már teljesen elbizonytalanodtam, hogy akkor most Intel legyen vagy AMD.
Előre is köszi a segítséget!
Az lenne a legjobb, ha csinálnál egy Inteleset és egy AMD-set is.
Ha megoldható. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!