ASUS M5A78L-M LX 95w tdp alaplapban nagy baj ha feloldom a x4 960T 6 magosra? Már kipróbáltam de vissza állitotam .
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 00:25
1/10 anonim válasza:
És mit kezdesz vele? Inkább tanulj meg írni!
2/10 anonim válasza:
Ha nem lenne biztonságos az eljárás, a gyártók sem raknák bele az alaplapjaikba ezt a lehetőséget. Ha instabil lesz utána, BIOS reset és minden mehet tovább.
3/10 anonim válasza:
95W-os TPD határ miatt csak óvatosan a feloldásával, mert a CPU fogyasztása 125W lesz.
4/10 anonim válasza:
Az a 125Watt egy felső érték, messze nem eszik annyit feloldva se.
5/10 A kérdező kommentje:
Hart akkor használhatom 6 magosként ? Igazából kb 2 év múlva oldanám fel mikor már elkel egy kis plusz mag addig bőven elég a 4.
2012. máj. 28. 11:54
6/10 anonim válasza:
Én mindig az óvatosság híve voltam ilyen téren, de ha egy stabilitásteszt ideje alatt semmi kínja nem lesz, nem hiszem, hogy túlzottan csúnya dolgok lehetnének. Az meg, hogy 2 év múlva.
Na akkor majd térjünk vissza rá akkor :)
7/10 A kérdező kommentje:
Van rajta egy Cm Tx3 evo hűtő és az órajelet nem állítanám.
2012. máj. 28. 11:56
8/10 A kérdező kommentje:
Tudsz nekem mondani egy stabilitást tesztelő programot ?? Én a prime 95 használtam de csak kb 20-30 percig futtattam , hiba nemvolt.MIt használjak mennyi ideig ? Igen 2 év még arrébb van de jó előre gondolkodni mert akkor még plusz 2 mag meg rakok a gépbe még 4 gb ramot hogy 8 legyen és akkor még használható lesz.Nem kell új platform.
2012. máj. 28. 12:05
9/10 anonim válasza:
Én magam Prime 95-öt szoktam használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!