Hogyan kell használni a Deamon tools-t?
Figyelt kérdés
Feltettem a játékot,de amikor el akarom indítani nem engedi,meg mondták,hogy valahova be kell mountolni de nem tudom hogy kell be tenni egy virtuális meghajtóba,valaki el magyarázná?2012. máj. 27. 20:32
21/25 A kérdező kommentje:
AKAROM MONDANI NEKTEK!:)
2012. máj. 27. 21:14
22/25 anonim 

válasza:

Nincs mit :)
Jó játékot!Én már ezerszer végig vittem :) Nagyon jó játék
23/25 A kérdező kommentje:
Köszi!:) Én nekem nem volt sok időm játszani,de most lesz!:) Ám az irányítást nem lehet valahogy egyszerűbbé tenni,mert ez az egy nagy hibája van a játéknak!?Meg igaz,hogy egy gépen lehet COOP-ba játszani?:)
2012. máj. 27. 21:44
24/25 anonim 

válasza:

Én nekem PS3-on van meg és ott lehetett helyileg is ketten játszani 2 controllerel és online-on is,ez az amiért annyira szerettem játszani vele
Javaslom hogy szerezzél hozzá Controllert mert billentyűzettel meg egérrel szerintem nem az igazi
Egyébként némileg át lehet állítani az irányítást de nem teljesen.Most nem emlékszem pontosan hogy hol kell beállítani,valahol az options-ban,meg valami control,nem tudom nem emlékszem rá :/
Tehát igen lehet coop-ban játszani,de nem tudom hogy egy gépen lehet e ketten játszani vagy pedig egy másik gép is kell ahhoz
25/25 A kérdező kommentje:
Köszi,megpróbálom,még egyik ismerősömmel nyomtuk ketten két külön gépen,nagyon jó!:)
2012. máj. 27. 23:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!