Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Egy közepesen jó gamer gépet...

Egy közepesen jó gamer gépet szeretnék összerakni, de sok dilemmám van. Szerintetek ez így milyen?

Figyelt kérdés

Az elképzelésem a következő:

CPU: AMD Athlon II X3 460 3,4MHz

VGA: Sapphire Radeon HD6770 1GB 128bit DDR5 VAGY Sapphire Radeon HD 7750 1GB GDDR5, 128bit ???

Alaplap: Az teljes homály... Asus M5A78L-M LX -re gondoltam mert az nem drága...nem is nagyon tudom,h mi a különbség.

Táp: ??? gondolom valami 400-500W os kellene bele.

A többi az most egyenlőre nem fontos.

Jó lenne ha az egész kijönne 70,000-80,000Ft-ra. Szerintetek ez így milyen? Nem kell hogy über HD-n fusson minden, ha már mediumon elindul az tökéletes, bár gondolom ezzel a VGA-val és CPU-val simán üti a highet is.

2012. máj. 27. 18:13
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
És akkor ha már HDD-ről beszélünk tudtok ajánlani valami olcsóbb fajtát? Kb 80gb-os is elég mert külső meghajtóm van, és az elég.
2012. máj. 27. 19:35
 22/23 anonim ***** válasza:
Nézz szét hardverapro.hu oldalon, biztos kapsz olcsón nagyobb kapacitásút is. De győződj meg az eladó megbízható megbízhatóságáról is:)
2012. máj. 27. 19:37
 23/23 A kérdező kommentje:
Az itthoni házam az vajon jó lehet ezekhez az új hardverekhez? Van rá esély. Nem tudom h milyen tipusu:S
2012. máj. 29. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!