Honnan lehet szerezni cga/ega/monochrome monitorokat (múzeumokon kívül)?
Szeretnék egy ősi monitort szerezni , ami nagyon régi:
-lehet fekete-fehér
-cga vagy ega.
-a gép amihez kellene, windows 2.03-as rendszerrel van telepitve.
ui.: ha valaki tud ilyen régi videókarit 512 kb - 1 mb memóriával
ok: nagyon szeretnék egyszer retro-computerezni. a nagyapám is ilyet használt olyan 15-20 éve, és szeretne még egy kicsit retrozni. .)
Nekem van 2, ha eljössz érte a tied (III. ker). Előtte azért írj magánban ha érdekel, mert ki kell próbálnom.
Az egyik Philips fekete-fehér, vagy 2 éve nem volt bekapcsolva, a másik Olivetti, az fekete-zöld. Elvileg még kártya is akad hozzá.
Köszönöm!
És mennyiért tudod adni ?
Csak akkor érdekel ha tízezer ft alatt van.
Ui.: Kérlek a válaszba mellékelj egy telefonszámot, vagy címet, hogy tudjak veled találkozni.
Mennyire szeretnéd "retro"-ra építeni a gépet?
Tehát lehetőleg a legjobb alkatrészek, hogy megbízható legyen, vagy inkább korhű alkatrészek?)
Kicsit körbenéztem itthon. (a monitor vezérlőkártyát még nem találtam meg...)
Rábukkantam egy MFM vagy RLL wincsire (ha emlékeim nem csalnak 40 Mb), van hozzá kártya, és ha minden igaz még kábel is (azt még nem néztem)
Van mikro 386-os lap 2, az egyikből kivehető a koproci.
Memória is akad hozzá.
Nekem mindegy, csak működjön rajta dos 5.0 vagy annál jobb (6.22, 7.10) és windows 3.11.
Amúgy mennyiért tudnád ezeket a dolgokat adni?
(ha van időd, kérlek írjál valamilyen árlistát, és írd ki ide.)
Mint említettem elviheted. Tehát nem kérek érte pénzt.
06-20-9346879
Köszönöm!!
Mivel kicsit messze lakok, ezért majd később tudok elmenni.
Ha tudok jönni, akkor majd hívlak!
Ui.: A nevem Martin Gábor, 54 éves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!