Melyiket válasszam: iPad2 vagy iPad3?
Figyelt kérdés
112 ezerért tudnék venni egy iPad2-t. Az iPad 3 150 ezer (mindkettőből a legbutább modell). Érdemes többet kiadni az 3-as szériáért 30-40 ezer Ft-tal, vagy nem ér meg annyit az a szuper összetett kijelző?
Esetleg érjem be egy 60 ezer Ft-os, az iPad 2-höz hasonló paraméterekkel rendelkező androidos tablettel? (és akkor marad pénzem azt felturbózni microSD kártyával).
2012. máj. 26. 22:22
1/4 anonim 

válasza:

Sokan csalódtak már a tabletekben, biztos szükséged van rá?
Ha igen, szerintem nem éri meg Apple-t venni, meg úgy semmi másból sem. Túl van árazva egyszerűen. Amcsi pénztárcáknak lett kitalálva. Az android sokkal nyitottabb rendszer ráaádsul, én nem használnék semmiféle apple terméket vagy szoftvert.
2/4 anonim 

válasza:

szerintem az ipad2,lehet hogy a 3 többet tud,de több embertől hallottam hogy túlmelegszik
3/4 anonim 

válasza:

a 2-nek pixeles a képe...én mindenképp a 3-at venném
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szükségem van rá, mert sokat utazom, a laptopot kényelmetlen vinni, ezen meg bármikor nézhetek filmet, szerkeszthetem a szöveges dokumentumaimat (mégha nehézkesen is) és ha jó a wifi, netezhetek is. Ezenkívül jegyzetfüzetként is használható, meg könyvet is lehet rajta olvasni, szóval ideális választás egy tablet.
2012. máj. 27. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!