Hol lenne érdemes plexit vennem? :D
első moddingom és fogalmam sincs honnan vegyek plexit.
minél olcsóbban kéne,víztiszta max 2-3mm vastag és nem kell nagyobb 100x80nál(kettévágom majd) és legyen jól munkálható(fúrható)
előre is köszi:P
Eléggé drága neki a m2-ára de a google-be beírod hogy plexi lap akkor rengeteg találatból tudsz válogatni és van olyan cég aki akár méretre is vágja. Én is nem rég raktam be a gépházamba de én mondjuk FBS ragasztóval szereltem be, ilyen ragasztóval szokták az akváriumokat is összeragasztani. Én a pleximet egy bolti Nescafe-s display polcból szedtem ki szinte karcmentes volt és utána méretre szabtam üvegkarcoló segítségével.
Előtte lefújtam a gépházat 2 réteg festékkel, majd 2 réteg lakkal tök szép lett meg minden. De az új lapom és a procim nem igazán szereti hiába van benne 5-6 venti hogy járjon benne a levegő de piszok módon meleg benne minden. Előtte öcsém gépházában voltak a cuccok de ott meg türhető sőt jó hőfok adatok voltak. Úgy hogy feleslegesen barkácsoltam a házzal mert nyáron veszek inkább egy szép Aerocool házikót mert így sem akarom hagyni hogy csak a kopasz váz van most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!