Ha egy laptopot 90 fokban elfordítok, szabad összecsukódnia a saját súlyától?
Anyu azt mondta, hogy ez szériahibás, ki kell cserélniük, mert szerinte ez miatt majd később lötyögni fog a kijelző.
De szerintem nem szériahibás, mivel újonnan már ilyen volt, kb. 10 hónapja vettem. Az ő laptopja nem csukódik be, ha 90 fokkal elfordítjuk, de az egészen más típusú.
A baj, illetve nem baj, hogy én viszont meg vagyok elégedve ezzel a laptoppal, nem akarom, hogy kicseréljük. Kifejezetten játékra való gépet kerestem, és ezen még a nagyobb grafikai, illetve magasabb rendszerigényű játékok is problémamentesen futnak. Félek, hogy az új nem lesz ilyen jó, továbbá megszoktam ezt, én nem szeretném kicserélni egy ilyen dolog miatt.
Kedves kérdező:
A te géped, nem? Ha te elégedett vagy vele és nem akarod cserélni, akkor hol itt a probléma?
Amúgy pont az a szériahiba, ha már a kezdetektől gond van vele. A mérnökök sem istenek, csak tévedhető emberek.
De megint: a gond csak akkor létezik, ha neked gondot okoz.
Amúgy a 90°-ot hogy érted? hogy függőlegesen áll a kijelző?
"De szerintem nem szériahibás, mivel újonnan már ilyen volt, kb. 10 hónapja vettem. Az ő laptopja nem csukódik be, ha 90 fokkal elfordítjuk, de az egészen más típusú."
Ezt hívják szériahibának...
Elfordítod
de azért laptopot se szokás igy használni
amugy lötyög? könyen mozog?
van ami néhéz kijelzöjü szóval nem olyan nagy csoda
és gyenge zsanér se ritka
hiba nélkül is mivel ugy gyárták
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!