Kifagy a videokártya illesztő program. Mit lehetne vele csinálni?
Figyelt kérdés
Játék közben fogja magát és piros szemcsés lesz a kép, majd kifagy a játék és kiírja a gép, hogy a videokártya ill. prog. kifagyott, de sikeresen újraindult.. Mit tudnék ezzel csinálni? Már többször is újraraktam több féle hardwerrel, de mind1ikkel ugyan ezt csinálja... Win7 az op. rendszer ha az számít.2012. máj. 25. 23:18
1/5 anonim válasza:
Videokártya gyártó, modell, driver verzió, konfig kéne.
Lehetőleg az alkatrészek márkájáról is nyilatkozz, ennyi infóból azt tudom mondani hogy valami szar. :D
3/5 anonim válasza:
"Már többször is újraraktam több féle hardwerrel"
Űűűű. Az baj :D
Egyébként én ráküldenék egy teljes driver eltávolítást aztán a registryből is ki kéne szedni minden illesztőprogram fájlt, majd eztán kéne telepíteni a legfrissebb kompatibilis drivert a gyártó oldaláról.
4/5 anonim válasza:
Így van , Driver Sweeper és társai jót tennének.
Egyébként az is lehet hogy csak simán poros és túlmelegedik a kártya, akkor is csinálhat ilyet.
5/5 A kérdező kommentje:
Acer Aspire 5542g típusú laptop, a videokártya pedig ATI Mobility Radeo hd 4570 (2303 MB)
2012. máj. 26. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!