Meg lehet nézni valahol azt hogy eddig mennyit ment a gép? Vagy amióta fönn van a rendszer azóta mennyi órát ment? Vagy hogy hányszor lett ki be kapcsolva?
" Fehersrac válasza:
Utólag a fent linkelt programmal sem. Utólag semmivel. Ha felteszed a progit, akkor az az utáni időszakot már látod..."
Ha vetted volna a fáradtságot, és elolvasod a linkelt program leírását, akkor nem kellet volna a rossz válasszal vesződnöd ...
"A kérdező kommentje:
Akkor sehogy sem lehet?"
Az 1. válasz még mindig érvényes.
"Vagy amióta fönn van a rendszer azóta mennyi órát ment"
Az nem három hét ember!! Amióta a rendszer fent van, azt nem fogja visszakeresni progival. Én azért kitartanék a "rossz" válaszom mellett....
Én is ezt a progit használom, nem kell elolvasnom. Én mikor feltettem, nem mutatta 3 hétre visszamenőleg, csak az aktuális naptól...
A "nem lehet", az neked miért nem értelmes??? Nem érted, vagy mi?
Az említett progi három hétre visszamenőleg naplózza. A többit nem tudod megnézni, az össz időt sem tárolja semmi, max azt tudod megnézni, hogy hányszor lett a gép bekapcsolva... Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!