Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most mit tegyek?

Most mit tegyek?

Figyelt kérdés
amd phenom x6 1090t procim van tuningoltam pár napra alaphűtővel mert azt mondták gtx 560 vgaval limit van nah szóval felhúztam 3,2ghz-ról 4,2ghzra most a windows töltésnél lekapcsol a gép és nem megy tovább újra probáltam telepíteni most mi a baj?azt mondta haverom alaphűtő elég hozzá mivel black boxos aztse tom mi az most mitcsináljak? proci garanciás

2012. máj. 25. 21:07
 1/6 A kérdező kommentje:
probáltam a biosba resetelni mindent akkor is lekapcsol lehet beszart valami?
2012. máj. 25. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
nemszabad addig huzni egy ilyen procit és baz+ alaphütővel bocs hogy ezt mondom de te ..... vagy.
2012. máj. 25. 21:14
 3/6 anonim ***** válasza:

"tuningoltam pár napra alaphűtővel mert azt mondták gtx 560 vgaval limit"

Legalább a VGA limit fogalmára kerestél volna rá mielőtt ennek neki állsz...

Amúgy bios reset után sincs semmi akkor?

2012. máj. 25. 21:31
 4/6 anonim ***** válasza:

1. Alaphűtővel nem tuningolunk >>Haverod hülye

2. "windows töltésnél lekapcsol a gép és nem megy tovább újra probáltam telepíteni most mi a baj?" >> hülye vagy.... Ha nem indul a gép akkor gondolhatod hogy nem az operációs rendeszzel van a baj..

3. Milyen az alaplapod és a tápod???

4. Állítsd vissza a CPU-t mert kinyírod.

2012. máj. 25. 21:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Azzal a CPU-val 4,2GHz-en még HD7970-el is VGA limit van.

Állítsd vissza BIOS-ban.

"azt mondta haverom alaphűtő elég hozzá mivel black boxos aztse tom mi az most mitcsináljak?"

Mindegyik X6-hoz ugyan olyan a gyári hűtő, Black Edition csak felfelé is állítható szorzót jelent.

2012. máj. 25. 21:45
 6/6 anonim válasza:
az alap hűtő arra jó, hogy ne főljön meg , nekem is most alap hűtővel van a gép, nincs is fent a gép oldala, egyébként elég meleg van :D
2012. máj. 26. 00:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!