Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hama uRage Explode Evo mikrofo...

Hama uRage Explode Evo mikrofonos fejhallgató probléma?

Figyelt kérdés
A mikrofont nem lehet működésre bírni, több gépen is ki lett próbálva. Nem tudom, hogy ki mennyire ismeri ezt a típust, a hangszabályzóján van 4 gomb. Görgő helyett két gomb van a hangosításhoz és halkításhoz, a maradék kettő közül az egyik lenémítja a fülest, de az utolsóról fogalmam sincs, hogy mit csinál. Valószínűnek tartom, hogy a mikrofont némítja, mivel mikor TeamSpeak 3-ban teszteltem a mikrofont, ha megnyomtam a gombot akkor nem jelzett semmit, hogy kapna-e valami hangot. A hanggal kapcsolatban is vannak problémák. Mikor mondjuk játszunk és TeamSpeak-en a többiek (mivel én nem tudok) beszélnek, akkor a játék (a többi hangot nem néztem, pl. zene, rendszerhangok) jelentősen lehalkul. Ez idővel általában vissza jön. Alapból egy kicsit zúg/sistereg, bár idővel megszokható, mégsem normális. Ha lenémítom a hangerőszabályzón, akkor nem sistereg, szimplán csak zúg. USB bemenetes a fejhallgató. Alaplapom egy Gigabyte GA-G41MT-S2P, ennek az integrált hangkártyáját használom.

2012. máj. 25. 18:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!