A VGA-m jelensége: pár perc után néhány játék élvezhetetlenül begyorsul. Amikor kilépek a játékból, a rendszer "pattog", minden baromi gyorsan töltődik be. Újraindítás segít, de 20 percenként kínos. VGA: Asus 240 GT,512MB DDR5. Miért van ez?
és az miben zavar ha gyorsan töltbe rendszer?
mert játék még ok ha élvezhetetlenül gyors
de élvezhetetlenül gyors rendszer?? olyant még nem halottam.
amugy valószinüleg windows frisités segítene
persze ha most kezdte ezt el akor lehet valami virus is
mit használsz irtót?
A rendszer gyorsasága nyilván nem zavar, de nem is ezt írtam.
A játékok túlgyorsulása zavar, mert játszhatatlanná válnak egy pár perc után. Egyébként, az NFS MW, és a Rome Total War az illető két játék. Kipróbáltam egy igazán régi játékkal, a Gorky 17-tel is, az hibátlanul fut. A munkaprogik (Office, Cubase) hibátlanul mennek.
A BIOS default-on van, nem nyúltam hozzá (telepítéskor a bbot szekvenciát állítom Cd-re, aztán vissza HDD-re). A Windows XP frissítések fent vannak, mind. A legújabb 240GT driver szintén fent van, már a Driver Genius Pro-val is átnézettem a gépet, az sem akarta frissíteni, az pedig már nagy szó.
A 240GT előtt egy 8800GT volt a karim, azzal minden hibátlanul ment (csak idővel megadta magát a kari).
atól még hogy nem álitotál semit biosban elálithata valami
azért kelet voln kirpobálni (de mindegy)
amugy ha ezekszerint amit irsz videokártya miat van gond nézd meg biosban videokártya beálitásokat
illetve driver control paneljében is (általában ott is default a jó)
persze gondolom ott se álitotál semit de akor lehet épp kell
nemtudunk mit teni ha régi vga d tönkre ment
ez is tönkre fog
stb
nemtudjuk normális tápod van e stb.
mesziröl igy heteket irogathatnánk nem nagoyn tudunk elöréb jutni
ezért vanak szerviek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!