Miért throttling-ol a Zotac GTX 560Ti AMP! -m?
Figyelt kérdés
Ha 900 MHz alá eszem, és a fesz 975mV, akkor nem csinálja, kb 911 MHz-től kezdi el... (Két csatis a Zotac, mindkét csatiba egy-egy 18A-s kábel van dugva.)
Egy kép: [link]
(pirossal kiemeltem, ahogy ugrál az órajel, és hogy pl a VRAM fixen megmarad, meg, hogy a Kombustor ki is írja, hogy éppen hány MHz-t vett le...)
Ezelőtt még olyan bajom volt, hogy 405 MHz-re dobált vissza, aztán feltettem a 295.73-as drivert, azóta meg ezt játtssza... (Itt is néha lemegy 405-re, de van kb 3 órajel, amit váltogat... Gobdolom sakkozik a Performance levelekkel, di mi a francért? Nem tudom ezt kilőni? A driverben maximum perf.-re kapcsoltam...)
2012. máj. 25. 16:08
1/2 anonim válasza:
Éppen az aktuális munka elvégzéséhez szükséges órajelet állítja csak. A processzor is ilyen. Az aero meg nem terheli a kártyád. Játék közbe (ott is csak, ha szükség van rá) fut maxon, csak akkor meg nem látod. Nincs ezzel semmi baj, energiatakarékos és a gpu élettartamát is növeli.
2/2 A kérdező kommentje:
Amúgy nem, közben megoldottam, de mindegy...:D Itt épp stress alatt van, 100%-on terhelve van a kari, és az volt a baj, hogy ennek a kártyának a gyári fesze 1.15V volt, és ugye melegedett, és most még plusszba rátettem egy normális bios-t (ahol már fel lehet húzni 100%-ig a ventit, nem csak 75-ig, és barátibb beállításokkal dolgozik.) Szóval csak önmagát próbálta megvédeni, de egy rossz védelem volt benne, amit a BIOS frissítéssel/modolással megoldottam...
2012. máj. 27. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!