Kb.1 hónapja kezdtem el a hardverekről tanulni, de hogy lehetne ezt gyorsítani?
Szóval el kezdtem tanulgatni ezeket itt GYKn, 1 hónap alatt nulláról felhoztam magam a minimális szintre, már tudok összepakolni nem csak kompatibilis, ha nem optimális gépet is, egyszerűbb fogalmakat is megtanultam. Szerintem kissé lassan haladok, bár ebbe nem vagyok biztos. Sok ismerősöm ajánlotta a prohardver néven futó oldalt, de be kell vallanom, a cikkek nagy részénél semmit se értek, és még a szótárazás se megy. Esetleg van valami ötlet, vagy várjak, szépen lassan jön ez?
Másik felvetésem. Sok válaszoló neve nincs kint, de ettől független megkérdezném. Sok válaszoló van itt, szerintetek, akiknek kint van a neve azok közül, ki a legjobb szaktudással rendelkező? Tanulás szempontból persze, hogy kire figyeljek esetleg jobban oda.
Játszadoznék én, ha lenne mivel :)
Persze a szoftver berhelés már okésabb, azt könyebben vissza lehet csinálni.
Prohardver, ipon, pcworld, és hasonló oldalak, cikkek, fórumok.
Nem árt ha rendelkezel alap angol tudással, és némi guglizási képességgel, angol tesztekből általában több van, és van ami mondjuk 10-20 oldalban kifejti a dolgokat.
Meg fogékonynak kell lenni rá, nekem is van olyan, hogy értem mit akar a kérdező, de mondjuk nem tudok pontos választ adni, ezért pár órán át teszteket, fórumokat olvasok, és ha megvan a megoldás, megmondom neki.
Mondjuk sztem a kérdések fele 2 perc guglizással megválaszolná magát és nem kellene a kérdezőknek ide írni.
%-ok tényleg nem adnak érdemi visszajelzést sajnos, mert részemről is 1-2 válasz politika kategóriában, rögtön vagy 20% mínusszal járt 1 nap alatt :D
06:31
Nem lenne rossz, de kissé fura lenne szerintem ha videokártyákról sokat tudnék, de processzor téren sehol se állnék :D
Még egy kérdés:
Én mindenkinek zöldet nyomtam, ki pontoz itt le mindenkit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!