Megér szerintetek 6ezret egy ilyen alaplap? (többi lent)
Elszeretném adni régi alaplapom, ami annyira nem rossz
link róla: [link]
AM2+ tokozás még a 6magos procikat is támogatja stb. HD3100as videókari van rajta integrálva. szerintetek megéri ennyiért eladni? persze hibátlan állapotban.
CSAK OLYANOK ÍRJANAK AKIK JÁRTASAK A TÉMÁBAN
Köszönöm!.
Én nem adnám el és nem is vettem volna jobbat, ha csak nem kényszerit rá valami fontos csere.
Minden ugyanaz marad de az alaplapot cserélted egy jobbra? Mi az indok?
Inkább videókártyát vettél volna.
Aztán nehogy meglepödj hogy a tesztelt mag az új lapban hibásan müködik. Már erre a tesztre is kiváncsi lennék, az még kevés hogy elindul a gép.
Nem is tünik jó döntésnek, eladod a 20 rugós lapod 6-ért és veszel 24-ért egy másikat. Nem lett volna egyszerübb venni egy 4 magos procit amit biztos minden helyzetben izzaszthatsz?
Hát lehet igazad van :) jobban jártam volna egy 4 magos procival (akkor alaplap csere se kellett volna, mert ez még a 6magosakat is röhögve kihasználja), de most már mindegy :D eladom ennyiért ha valakinek kell :) jól jár vele az biztos.. neten hirdetem szóval akinek tetszik csapjon le rá (nem mondom aukciós ház nevet, de a legismertebben) .
A 4. magja is jó, akitől vettem garanciát vállalt rá, ő alacsonyabb gyári feszültség mellett 3Ghz-n járatta mind a 4 magot, de 3,4 ig felhúzva gyári feszen is stabil volt. 2 hónapig használta úgy, utána egy AMD bulldozerre cserélte (8magos proci), szóval nem nagyon félek tőle, hogy netán rossz lenne a 4. mag :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!