A BF 3-nál miért a GTX 560 az ajánlott Geforce, miközben az AMD-nél a 6950?
ful hdhoz kellenek ezzek a vgak.Mert sok tapló magyar embert behülyítik hogy vegyeneke vgat és vesznek is.
Lásd Max Payne 3 gépigényét.
Nekem 6850 vga van bf3 multi ultra grafikán van 50-60fpsém szóval nem kell neki olyan nagy vga.
Van ezer BF3 teljesítmény teszt, keress már rá egyre.
Amúgy nem, a HD 6950 le is pipálja, de a hivatalos gépigény nem épp meghatározó.
"Nekem 6850 vga van bf3 multi ultra grafikán van 50-60fpsém szóval nem kell neki olyan nagy vga"
Milyen felbontáson?
Kérdező:
Az nvidia rengeteg pénzt áldoz arra, hogy a kártyáikra jobban "optimalizáljanak" játékokat, mint a riváliséira (szép szó...). Láttuk ezt pl. a Crysis 2 esetén is, ahol még a szaksajtó is kiszúrta a csalást, illetve pár éve ez még általános jelenség volt. Le kell nyelni. Ha fut a gépeden a játék, akkor örülj neki, és felesleges azon bosszankodni, hogy esetleg másnak jobban fut.
Csak egyszerűen viccnek tartom még a hivatalos gépigényben is, hogy egy kalap alá veszik az 560-at a 6950-el. Amúgy nem csak a BF3-nál van ez, hanem az összes Frostbite 2-es játéknál. Meg más játékoknál is megfigyeltem, hogy gyengébb Nvidia van megadva, mint ATI.
"Nekem 6850 vga van bf3 multi ultra grafikán van 50-60fpsém szóval nem kell neki olyan nagy vga."
Milyen felbontáson van, milyen procid van?
Nekem 6870-el Full HD-ban utrán, úgy hogy minden bevan kapcsolva van kb 30fps-em. De multiban az rohadt kevés, ezért az Antialising Deffered-et kikapcsoltam, így 40-55 között van.
Am kíváncsi lennék, hogy 560-al jobban fut-e, mint 6870-el, mert akkor röhögnék. A 6870-nél is gyengébb kártya...
"6870-nél erősebb egy GTX560... (Vagy, ha a sima nem, de a Ti az tuti.)"
A GTX 560 nem erősebb, persze azért az is beleszámít milyen az a játék. A ti már jobb, de például Forma 1 2011 alatt a HD 6870 veri szépen(mondjuk ez a játék kínja).
A sima 560 gyengébb. A Ti tudom, hogy erősebb egy kicsivel, de jóval drágább is. Amúgy jól fut multiban, ha azt kikapcsolom, amit írtam. Ha az effekteket lowra teszem ugyanannyi fps-em lesz, mint mikor ultrán van.
Sőt ultrán Antialiasing Deferred nélkül gyorsabban fut, mint high-on (ott is kivolt kapcsolva), de ez gondolom optimalizációs problèma. Vagy a VGA jobban szereri a DX 11-et
De nem is lehet kikapcsolni az effekteket, csak lowra lehet tenni...És lowon, meg ultrán ugyanannyi FPS-t mutat.
Amúgy biztos lefizette őket az NV, hogy legyen valami manipulálás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!