Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A PC-nek mely része tud...

A PC-nek mely része tud "elöregedni" (érezhető lassulással)?

Figyelt kérdés

Az asztali számítógépemnek mely részével lehet a probléma, nem egy mai darabrol van szó, kb 6 éves benne minden kivéve a videókártya és annak hűtése (kártya 3éves rajta az új hűtés 3 hónapos).

Az idő hatására romlott volna a teljesítménye? Mert már már az online videómegosztó oldalak is szaggatnak rajta (youtube)

Intel Celeron 2,8 ghz (rajta a 6 éves hűtővel)

1,5gb DDR1 ram

ati raedon 3650 512mb videó kártya

160gb hdd

ezek közül mi az amit megviselhetett az idő? ( a vincseszteren mindenféle teszteket elvégeztem különféle programokkal és 100%osan teljesített mind sebesség mint kondíció stb. A gépen friss rendszer van, és még így is. Tiszta hardverileg is (utoljára 2 hete takarítottam ki.)

2012. máj. 21. 17:53
 1/4 flr. ***** válasza:
Ez a konfig már elég régi..nem érdemes javítgatni esetleg a vinyót a házat meg az ODDt érdemes megtartani.ha újítani akarsz írd le milyen a mostani géped(többi részét is) és hogy mennyit szánnál az új gépre.
2012. máj. 21. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:

szerintem egy ilyen konfiggal normálisan kéne tudnom netezni, youtube stb..

olyan érdekelne h pl a rammal meg procuval tudtommal nem lehet semmi baj, szóval azt nem "eszi" az idő. De a hűtőket igen.

2012. máj. 21. 20:12
 3/4 flr. ***** válasza:
nemfeltétlenül hiszem a "Celeron" név alatt futó CPUk butított tömegtermék.Rakd újra a wint..annyit tudsz tenni.
2012. máj. 21. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Írta, hogy tiszta rendszer... Amúgy a DDR1 RAM miatt szaggat szerintem, DDR2-nél nem lenne probléma, csak az már alaplapcsere... Viszont milyen felbontáson nézed? Amúgy én a helyedben megnézném TaskManager-el, hogy mi pörög nagyon.
2012. máj. 21. 20:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!