Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nagyon meleg VGA, mit tegyek?

Nagyon meleg VGA, mit tegyek?

Figyelt kérdés
hd4850-em netezés közben 80! fokos, játék közben 90-95. Most a driveren belül kipipáltam a kézi ventillátor vezérlést, ami 50%-on volt. Felvettem 100%-ra, így a kártya hőmérséklete lement 48°C-ra, viszont olyan elviselhetetlenül süvít és zúg, hogy a fejem szétrobban. Mit csináljak vele?
2012. máj. 20. 23:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

""50%-os ventivel idle állapotban 56 fokos, játéknál 88-90. ""

Hallod na ez már nagyon normális, nekem is a Sapphire 6870 80-85C-on vvan és totál csendes, alig forog a venti, ha akarná feljebb emelné mint amikor tesztelem a FunMark progiban, na ott hallani de máshol nem. Az ne félj az okés!

2012. máj. 21. 07:57
 12/12 anonim ***** válasza:
A 4850 Single Slot egy hatalmas melléfogás volt a gyártók részéről, rosszabb szellőzésű házakban lazán elérheti a 100 fok feletti hőmérsékletet is. Csak egy hűtőcsere tudja megoldani a problémádat, Zalman VF-900, AC Accelero S1, stb., ez régebbi, de jó hűtések, 40-50 fokon tartják hangtalanul. Vagy házi barkács, a műanyag burkolatot leveszed és ráoperálsz egy 12-es ventit, kb 15-20 fokot hűlik az eredetihez képest. Hülyén néz ki, de hatékony.
2012. máj. 21. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!