Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van az, hogy kicseréltem...

Miért van az, hogy kicseréltem a videókártyám egy ugyanolyanra és akadozik? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A probléma a következő: Volt egy videókártyám, ami sajnos elromlott, ezért vettem a számítógépbe egy ugyanolyan Nvidia-t. Azt vettem észre hogy egy játék, amit korábban végigvittem egy idő után nagyon elkezdett akadozni. Ez számomra érthetetlen, mert igaz hogy ki lett cserélve a videókártya, de egy ugyanolyan került bele, ami elromlott.

Arra is gondoltam, hogy az lehet a baj, hogy tele lehet porral, ezért tegnap kivettem a videókártyát, és megtisztítottam a portól, illetve a helyét is, és visszatettem. Az eredmény az lett hogy néhány percel tovább tudtam játszani normálisan, de egy idő után még mindig el kezd akadozni.

Mi lehet a baj? Előre is köszönöm a segítséget

2012. máj. 20. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi, telepítsdd újra a drivert, lehetőleg a legfrissebbet.
2012. máj. 20. 11:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ. Tegnap megtettem azt is, de a helyzet nem változott sajnos
2012. máj. 20. 12:15
 3/4 Robcsi14 ***** válasza:

Lehet hogy túlmelegszik a kártyád !...

Ha levan szedve a ház oldala akkor rakd vissza mert ezesetben nincs jó levegő áramlás és nem tud rendesen hülni a kártyád !

Nekem ez volt a bajom 70 fokos is volt már a kártyám ...most max 45-50 fok ! de nem akadozik többé !

2012. máj. 20. 14:14
 4/4 A kérdező kommentje:

Robcsi14:

Köszönöm szépen a segítséged, valóban, most már megvan a probléma oka. Abban a kártyában ugyanis, ami benne volt alapból a gépembe volt ilyen kis propeller, ami feltételezem hűtötte. Ebben a kártyában pedig amit vettem, ilyen nincs, sőt amikor tegnap kivettem forró volt...most érdekességképpen levettem az oldalát a gépnek és odatettem a ventilátort, sokkal tovább tudtam játszani.

Köszönöm a segítséget, így most már tudom hogy mi a baj, sokkal könnyebb lesz így megoldani a problémát!

2012. máj. 20. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!