Valamiért nem indul el a windows normál állapotban, csak csökkentett módban, miért?
Mielőtt ez a gond jelentkezett egy plusz ventilatort akartam beszerelni ezért többször is elindítottam a gépet hogy lássam működik e és nem vártam meg míg a rendszer feláll hanem egyből a power gombot pár másodpercig tartva kikapcsoltam a gépet. Emelett a gép belsejében alul fejjel lefelé is van egy ventilátor ami már régóta zörög ezért a régi gépemből ki akartam cserélni de végül nem cseréltem de a ventilatort levettem a helyéről és mögötte valamimfehér ragacsos anyag volt. Szóval most próbáltam bekapcsolni és egy kék háttér előtt hibaüzenetet hozott ki és csak csökkentett módban indul el. Ezt írja: attempt to reset the display driver and recover from timeout failed.
Mit tudnék tenni?
Szakembert hívj ki, ide már nem vagy elég.
Valószínűleg tönkrevágtad az egész Windowst. Meg kellett volna várnod, míg feláll a rendszer, és normálisan kikapcsolni.
Emellett csak súlyos esetben kapcsoljuk ki a power gombbal, mint amikor le akar égni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!