Mennyit érne egy Gigabyte 6870 SuperOverClock (SOC)?
Figyelt kérdés
Ez a legerősebb 6870es több mint 2év és 1hónap garancia van rá.2012. máj. 19. 16:55
1/8 anonim válasza:
Használtan? A bolti árat oszd el 2-vel. Újonnan? Google!
2/8 anonim válasza:
Már az OC se elég?
super oc kel SOC?
milesz még itt?
ultra oc UOC?
mivel gigabyte én nem kapkodnák utána nagyon...
amugy realtive az alap oc töl ugy 5-10ezernél semikép nem ér töbet
persze kereskedelmi embargó stb...
3/8 anonim válasza:
2-ik: Tudod a GB olyan k*csög, hogy egyedi VRM-eket tesz a kártyáira, csak az SOC-t lehet OV-zni, és azt is a GB saját Tweaker progijával, szóval ennyi... Amúgy ez elég kemény kártya, minek adod el?
4/8 anonim válasza:
3-ik: Azt ne felejtsd ki, hogy a gigabyte az utóbbi idők egyik legszebb gyári hiba számát hozta pont a bartstal. Persze ezzel semmi gond nem lett volna, ha ezt mondjuk evga módjára kezeli, de ez messze nem történt meg.
5/8 anonim válasza:
Hart: És ezt most miért nekem mondod?:D (Értetted, hogy mit mondtam az előző válaszomban?)
6/8 anonim válasza:
Igen, csak épp azt nem bírtam kivenni pontosan, hogy most giga ellen vagy mellett vagy. :)
7/8 anonim válasza:
Ellene, mivel nem hajlandó a gyári NYÁK-ot használni, ugye cserélte a VRM-et is occóbbra, amit nem lehet tuningolni, elvették a fesz emelés lehetőségét, aztán kiadtak egy SOC modellt drágábban... Szóval van pofájuk. (Pedig anno bírtam GB-ot, de ezen kivoltam...) Az még ráadás, hogy egy raklap kártya a spórolás miatt még hibás is.
8/8 anonim válasza:
Na képbe vagyok én valahogy :)
Amúgy az utóbbi időben az volt a jó húzásuk(lehet az egyetlen), hogy ők adtak ki először GTX 670-et, nagyméretű(GTX 680-as) nyákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!