Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit szóltok ehhez a konfighoz?

Mit szóltok ehhez a konfighoz?

Figyelt kérdés

[link]

A gép videóvágásra,animálásra, néha játékra és tanuláshoz kellene.

Gondolom sokan fogják írni, hogy akkor vegyek bele olcsóbb videokártyát ha csak ritkán játszom és azt a pénzt akkor dobjam a proci pénzhez és vegyek egy i7 2600k-t de valahogy jobb érzés tudni, hogy egész jó kártya van a gépben és nem kell azon aggódnom, hogy még low-on se viszi a játékot majd :D

2012. máj. 19. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Eddig nem így tudtam. Most látom valóban így van, bocsi az okoskodásért. :)
2012. máj. 19. 17:52
 12/17 anonim ***** válasza:

Z77 az jó lesz

csak én nemtudtam hogy oc re is jók azhitem csak Ivy is megy bele és kész

meg azhitem már kijöt még valami új z77 en kivül is:p

jók amiket ajánlot szerintem

tudod variálgatni ha fontos a 6870 (azt teted bele nem te?) de szerintem ugy jársz jól amit ajánlót ö sorszámot nemtudom de elsö oldal alján pár komentel elöréb:D

2012. máj. 19. 18:15
 13/17 anonim ***** válasza:

#12: Én úgy tudom, hogy a Z77 tuningra is jó (lévén, hogy a Z68 is jó volt :D).

Én minden szorzótár nélküli gépbe Z77es lapot rakok, amit tőlem kérnek. :D

2012. máj. 19. 18:21
 14/17 anonim ***** válasza:

"A kit mióta számít jobbnak, mint a dual channel?"

A kit és a modul fogalma nem ugyan az. A kitben több modult kapsz, ez változó, hisz van dual, tri, quad, olyat vegyél ami a mem vezérlőhöz is passzol. Ezek biztosabban mennek együtt, DC-ben stb...

" Ezt nem egy P67-es lappal kéne megoldani"

MIÉRT? már vagy ötször láttam itt gyk-n ilyen kijelentést, de SOHA nem lett megmondva. A tuninra miért nem alkalmas egy P67-es deszka? Csak azért kérdem, mivel alkalmas...

2012. máj. 19. 20:27
 15/17 anonim ***** válasza:

én inkább ezt vinném, és ha lehet még a tuning miatt belepaszíroznék egy arctic freezer 13-at, de ha jó neked egy HD 6850 is, akkor simán bele is fér.

[link]

"meg azhitem már kijöt még valami új z77 en kivül is:p "

A Z77-en kívül jött a B75/Z75/H77/Q75/Q77.

2012. máj. 19. 20:41
 16/17 A kérdező kommentje:

#Hart

pont ezért választottam egy p67-es alaplapot, mert több kérdésnél olvastam, hogy azt írod, hogy a p67 meg a z68-as az igazán jó OC-hez. Egyébként CPU hűtőt nem kell venni, mert van egy Artic Freezer Pro 7 Rev.2-őm :)

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat! :D

2012. máj. 19. 20:56
 17/17 A kérdező kommentje:

#Hart

Az általad összeállított konfigban lévő alaplapba szerelmes lettem *.* :D :P

2012. máj. 20. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!