Nem bootol a gépem. Rámenten a javitásra de asztan 34 percnél mindig megáll. És mostmár be se kapcsol csak a javítást indítja. Mit tegyek?
Megkérdezi ,hogy elfogadod-e amit felajánlott, de a linux máshogy jelöli a particiókat, azon nem fogod kiismerni magad szerintem.
A live cd: az oprendszert CD-ről, DVD-ről futtathatod, anélkül, hogy feltelepítenéd a vinyóra.
Ha jól tudom van a Windowsnak is ilyen változata, de ez nem biztos. UBUNTU és SUSE linuxnál biztos, hogy van.
Csak tudod az a baj, hogy még mindíg nem tudom, hogy mit csináltál a C és D particióval. Mit jelent, hogy egyformára csináltad?
Szerintem legjobb megoldás (mint már írtam), ha szerzel vagy veszel egy vinyót. Ha kevés helyed volt rajta, amúgy is aktuális lenne. Nem tudom, hogy formázás nélkül, hogy lehet 1 partíciót fatra v. ntfsre változtatni. Szerintem sehogy. Akkor pedig arról az adataid úgyis elvesztek.
Én már a Win javításból valahogy visszahoztam a Boot táblát, valami DOS-os parancsokkal, de fejből nem tudom, hogy hogyan.
Találtam egy cd-t ami bootol és megcsináltam :)
Asszem FD
Így ránézésre olyan mintha Win. rendszerfájl lenne, de lehet, hogy Trojai.
Gugliba nézd meg.
"az a DOS-os parancs jól jönne."
Ez a Win XP telepítőben van, asszem a javításra jött elő egy Dos parancs lista, aminek segítségével sikerült visszahoznom a boot táblát vagy filet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!