Mit tudnék csinálni a 8600 GTS silent cool-os videokártyámal?
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesitő hogy ennyire forrosodik egy kis NSF shift től 70-80C de már 93C is megütötte valami ötlet?
Szeretem ezt a kártyát elég nagy a fűtési teljesitménye
így télet tuti ezt a kártyát szeretném használni :D
2012. máj. 18. 17:36
2/8 A kérdező kommentje:
Hát egy nagy vasdarab van rajta azon nem tom mi nem tud rendesen müködni talán egy paszta nem ártana neki mert lehet ami benne volt szarr*á éget.
2012. máj. 18. 17:48
3/8 anonim válasza:
ez a baj a passzív hűtős VGA-val.vegyél rá egy hűtőt
4/8 anonim válasza:
"Hát egy nagy vasdarab van rajta azon nem tom mi nem tud rendesen müködni" :D xd igy van :D
tegyél rá 1 kisebb ventit de ha ráfér akkor mehet rá a nagy is ami a procin szokott lenni dugd be a lapba a végét és máris nem lessz olyan meleg hidd el nekem is volt silent es vga am :$
5/8 anonim válasza:
vegyél rá egy ilyet,és máris nem lesz olyan meleg: [link]
6/8 anonim válasza:
minek vegyen elég ha rátesz a meglévő bordára 1 ventit xd
fölösleges péénzkidobás szerintem
7/8 anonim válasza:
mert az nem ugyanúgy adja le a hőt,és melegebb is marad.ez meg szerintem nem pénz ezért a hűtőért
8/8 A kérdező kommentje:
Szétszedtem a kártyát és nem volt rajta rendesen szilikon zsír (paszta). Tettem rá pasztát (Cooler Master) és nem megy a kártya még furmark allat 65c főlé am meg aktív hűtést akartam rá tenni de nincs rajta csatlakozó. De ez a hűtés k*rva jó nem gondoltam volna , meg persze barkácsoltam és a procinak a hűtője is belesegít a hűtésbe.
2012. máj. 19. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!